Ring oss : +47 57 84 99 99

Pressemeldinger

LocalHost er en kvalifisert multitenant-vert (QMTH) som er autorisert av Microsoft til å hoste Windows-virtuelle maskiner via Microsoft Cloud Agreement-abonnement eller Enterprise Agreement / MPSA på dedikert eller multitenant maskinvare. I tillegg er vi også autorisert til å være host for Office 365 ProPlus (inkludert E3 og E5), Project Online Professional og Visio Pro for Office 365 abonnementer ved hjelp av SCA-teknologi (Shared Computer Activation). Klikk her for å lære mer om QMTH-programmet fra Microsoft.

Fordeler med Windows 10 Virtualisering og Shared Computer Activation for Office 365 ProPlus, Project Online Professional og Visio Pro for Office 365

Windows 10 virtualisering og SCA for Office 365 ProPlus, Project Online Professional og Visio Pro for Office 365, gir deg valg og fleksibilitet. Begge gir deg mulighet til å utnytte eksisterende Windows 10- og Office 365 lisenser når man distribuerer til skyen.

Du kan gjøre et distribusjonsvalg mellom lokalt (on-premises) eller LocalHost sitt delte datacenter. LocalHost er en autorisert QMTH-partner, slik at du kan distribuere Office 365 ProPlus, Project Online Professional, Visio Pro for Office 365 og kvalifiserte Windows 10-produkter til din valgte cloud løsning.

Hvilke Windows-lisenser kjøpt gjennom Microsoft Volume Licensing (VL) -programmer inkluderer virtualiseringsrettigheter for kvalifisert multitenant hosting?

Fra og med 1. august 2017 inkluderer for øyeblikket virtualiseringsrettigheter for kvalifisert multitenant hosting følgende Windows-lisenser kjøpt gjennom Microsoft Volume Licensing:

 • Windows 10 Enterprise E3 og E5 per bruker med SA
 • Windows 10 Enterprise E3 og E5 VDA per bruker

Hvilke Windows-abonnementer kjøpt under Microsoft Cloud Avtale (fra LocalHost) vil inneholde virtualiseringsrettigheter?

Fra og med 6. september 2017 inkluderer følgende Windows-abonnementer virtualiseringsrettigheter for dedikert samt multitenant-maskinvare i datasentre som forvaltes av autoriserte QMTH-partnere som LocalHost:

 • Windows 10 Enterprise E3 og E5 (med VDI)
 • Windows 10 Enterprise E3 VDA
 • Microsoft 365 Enterprise (tidligere Secure Productive Enterprise eller SPE) E3 og E5

Hvilke Office 365 produkter støtter SCA?

SCA-modus fungerer med Office 365 ProPlus, Project Online Professional og Visio Pro for Office 365. Alle Office 365 planer som inkluderer Office 365 ProPlus, Project Online Professional eller Visio Pro for Office 365 er i stand til å bruke SCA.

Kontakt oss
Snakk med en representant fra LocalHost for å lære mer om Windows 10 Virtualization og SCA.
Ring oss i dag på telefon 57 84 80 00.

LocalHost AS har utviklet produkter som gjør det enkelt og lønnsomt, både for store og små bedrifter, å outsource it-driften. Vi er en Total Service Provider (TSP) med et sterkt fokus på grønn IT-drift.

Vi er på jakt etter dyktige mennesker som kan hjelpe LocalHost til å bli større og bedre. Nå søker vi flere programmerere/utviklere!

For tiden har vi 3 stillinger ledige. 2 på vårt hovedkontor i Måløy og 1 på vårt avdelingskontor på Nordfjordeid.

Arbeidsoppgaver
Hos oss vil du kunne gjøre en forskjell til vår kundebase. Du får og tar ansvar, og du blir hørt fordi du er synlig og viktig. Som utvikler hos oss vil du være med å skape nye spennende løsninger for både nye og eksisterende kunder, samt forbedre og videreutvikle eksisterende. Du skal vite at her oppfordrer vi til nytenking og spenstige krumspring – for det er lov til å prøve og feile. Den som intet våger intet vinner. Hver dag byr på nye utfordringer og du vil ha et solid team bak deg som heier. På vår ønskeliste så er du en trollmann på det følgende;

• C#/Microsoft .Net,
• Javascript/Node.js
• React, HTML, CSS
• ElasticSearch, RavenDB, MongoDB
• Microsoft SQL Server

Hva vi kan tilby deg
I LocalHost vil du ha en bataljon av dyktige og engasjerte kolleger med ulik bakgrunn. Vi er en sammensveiset gjeng med relativt oppegående humor (vi tok en avstemming rundt lunsjbordet) og vi har en kultur for imøtekommenhet og teamwork. Vi investerer i et godt arbeidsmiljø og har årlige firmaturer/julebord/sosiale sammenkomster der vi slår hæla i taket.
Om dette traff deg rett i hjertet så kan det bare bli bedre når vi også nevner at vi har en alvorlig dyr og god kaffemaskin her på kontoret. Om ikke dette er dealbreakeren så vil du selvfølgelig få følgende;

• Konkurransedyktig lønn
• Faglig påfyll
• 5 uker ferie

Om du fortsatt leser dette og er fra deg av begeistring – ja så send oss din søknad og CV til: post@local-host.no

Kvalitetspolitikk

in Om Oss
on 27 juni, 2017

The basic orientation of LocalHost AS is to be recognized for quality in area of server hosting, software development, IT-consulting and IT-Strategy.

This will be achieved through:

 • Consideration of context of the organization and aligning the Quality Management System with the strategic direction of LocalHost AS
 • Satisfying customer and applicable statutory and regulatory requirements
 • Management of organization, along with employee-established quality objectives and defined responsibilities for their fulfillment 
 • Establishing, applying, maintaining and continual improvement of effectiveness of Quality Management System – ISO 9001:2015
 • Continual enhancement of customers’ satisfaction 
 • Tracking and applying new technologies and educating employees

Side 1 av 12